Beste VHL’ers, Heren B roept u op!


Dit seizoen zijn verschillende ploegen aan een schitterend seizoen bezig. Eén van deze ploegen zijn wij, Heren B. Sta mij toe ons even voor te stellen. Wij zijn een jonge ploeg die grotendeels bestaat uit spelers die al heel hun volleybalcarrière, sommigen al meer dan 10 jaar, actief zijn binnen VHL. De komende weken zullen bij de spannendste uit ons volleyballeven zijn… We zitten namelijk volop in de titelstrijd met nog 3 andere ploegen en we hebben maar 1 doel.

KAMPIOEN worden in Nationale 3!


Elke wedstrijd is cruciaal, elke set van het grootste belang, elk punt op het scherpst van de snee. We spelen nog 3 wedstrijden in onze eigen zaal in Haasrode. Hiervoor willen we het uiterste uit ons thuisvoordeel halen. We nodigen jullie, de spelers, speelsters en ouders van VHL dan ook uit in Haasrode om ons punt per punt naar die titel te schreeuwen. We spelen steeds op zondag avond om 18u. Na de wedstrijd zijn jullie natuurlijk ook welkom om nog na te babbelen en een pint te drinken met ons in de cafétaria. We zijn tenslotte nog steeds een studentenploeg ;-)

Nog een belangrijk extraatje: Op 16 april spelen wij onze laatste thuiswedstrijd. Dit kunnen we uiteraard niet ongemerkt laten passeren. We maken er een topmatch van en voorzien gratis hapjes en drankjes voor de supporters. Meer info hierover volgt binnenkort in de vorm van een Facebook event.


Onze volgende thuiswedstrijden zijn:

  • 19/03 18u00: VHL - Sporta Brussels Volley
  • 02/04 13u30: VHL - Brussels Est
  • 16/04 18u00: VHL - Baudour +  FANDAG


Alvast een super dikke merci en tot in Nationale 2!


Veel liefs,
Simen, Wout, Simon, Mychailo, Remi, Tibo, Bosse, Jinte, Ward, Nils, Wouter, Tuur, Cisse, Serge en David

© website powered by Twizzit.com