Volley Haasrode Leuven organiseert ism Volley Vlaams-Brabant de Vlaams-Brabantse Bekerfinales tijdens het Paasweekend (met 2 uitgestelde wedstrijden op zaterdag 22 april.

Omwille van een misverstand werden er aan het begin van het seizoen 2 verschillende kalenders voor de bekerfinales gecommuniceerd door Volley Vlaams-Brabant. Dit werd pas begin maart ontdekt door de deelnemende clubs die gezien de moeilijke datum in het midden van de Paasvakantie in de problemen kwamen met een gewijzigd schema. Gelukkig stelden alle deelnemende clubs de sportieve meerwaarde van de bekerfinales prioriteit en werd er een consensus gevonden waarbij alle deelnemende ploegen toch op hun sterkst aan de bekerfinales kunnen deelnemen. Schitterend om te merken dat de Vlaams-Brabantse clubs toch vooral het sportieve belang voor hun spelers voorop stellen.

Volley Haasrode Leuven is dan ook blij om niet 2, maar 3 dagen de deuren te mogen openen voor de volleybalhoogdag voor de Vlaams-Brabantse jeugd: de bekerfinales. De grote zaal in Haasrode zal voor de gelegenheid niet ingepalmd worden door de huidige Liga ploegen, maar wie weet door de toekomstige Liga spelers! Dromen mag! Het beloven alvast spannende wedstrijden te worden! In de kleine zaal en als het weer het toelaat buiten, zullen ook de supporters in de watten gelegd worden met een hapje en een drankje zodat ze met volle energie hun favoriete ploeg kunnen aanmoedigen.

Als slotspektakel van de eerste 2 dagen is het ook nog de beurt aan de Vlaams-Brabantse seniorenploegen om te strijden om de felbegeerde beker!

Alvast succes aan alle deelnemende ploegen!

© website powered by Twizzit.com