Business Event 2021

Terug


De productie van dit business event vraagt veel energie en een behoorlijke investering. Om dit op een financieel gezonde manier en deels als fundraising voor de club rond te krijgen, kan je een ticket tot het virtueel event kopen aan 50 € (excl BTW) per persoon. Bovendien heb je de mogelijkheid om een aan huis geleverde aperobox te bestellen voor 25 € (excl BTW). De aperobox is een initiatief van Dulst wijn met advies www.dulst.be in samenwerking met MASTERmail www.mastermail.be.


Wij bieden ook twee corporate formules aan:

  • Een bedrijfspakket waarbij u voor 500 € (excl BTW) aan 12 personen de deelname aan dit exclusieve virtuele event kan aanbieden.
  • Een bedrijfspakket+ waarbij u voor 800 € (excl BTW) aan 12 personen de deelname aan dit exclusieve virtuele event kan aanbieden, samen met een gepersonaliseerde aperobox (met naam van u of van uw bedrijf als schenker) die voor het event bij de deelnemers aan huis wordt geleverd.

Wij hopen dat dit uitzonderlijke programma je kan overtuigen. Indien je BDO Haasrode Leuven wil steunen via één van bovenvermelde formules, kan je via een eenvoudige mail naar thonnonroland@hotmail.com of bart.desmet@ageas.com je keuze kenbaar maken. Uiterste datum van inschrijving is 30 mei 2021! We komen dan spoedig bij u terug voor de verdere praktische afhandeling.
VHL steunt haar lokale sponsors

Maak gebruik van hun online aanbod

Vandaag in de kijker

Onze hoofdsponsors