Verjaren binnenkort

29/09Peter Minnoye
29/09Ellen Schotte
01/10Louise Lagae
01/10Nore Peeters
02/10Gerd Van den Bosch
03/10Simon Venmans
03/10Maxe Hermans
04/10Merel Roelants
04/10Vince Nijsten
05/10Christiane Buekers

BDO Haasrode Leuven laat gezondheid van spelers en staf primeren
en ziet af van deelname aan de CEV Challenge Cup

Terug

BDO Haasrode Leuven heeft zich voor het derde jaar op rij weten te plaatsen voor deelname aan de CEV Challenge Cup, één van de drie Europese volleybalcompetities. De club is er de voorbije twee jaren telkens in geslaagd om de 8ste finale te bereiken. Tot viermaal toe werd er voor ongeveer 3000 enthousiaste toeschouwers topvolleybal vertoond in de Leuvense Sportoase.

De huidige Covid-19 crisis blijft echter onzekerheid creëren en vereist een extreme waakzaamheid. BDO Haasrode Leuven is van mening dat de gezondheid van haar spelers en staf primeert, en wenst daarom de overbodige risico’s die verbonden zijn aan internationale verplaatsingen te vermijden. Bovendien gaan we er van uit dat de uitzonderlijke beleving die wij de voorbije twee jaren hebben meegemaakt in Sportoase dit seizoen niet mogelijk zal zijn, gezien de verschillende reeds genomen maatregelen met betrekking tot de organisatie van indoor sportactiviteiten.

BDO Haasrode Leuven neemt deze beslissing met pijn in het hart en hoopt in het komende seizoen opnieuw sportief een plaats te verdienen voor de volgende jaargang van de Europese competities. Maar als verantwoordelijke werkgever en in het belang van de gezondheid van onze spelers is de club er van overtuigd dat ze op het nodige begrip van spelers, vrijwilligers, supporters en sponsors zal kunnen rekenen.