Volgende wedstrijd Heren A

Zaterdag - 29/01/2022 - 20u30


Ploegsamenstelling en
volledige kalender


Streaming wedstrijd


Volgende wedstrijd Dames A

Zaterdag - 22/01/2022 - 19u30


Ploegsamenstelling en
volledige kalender

Onze shirtsponsorsVHL-Lid-Worden-Detail

Lid worden

Terug

Volley Haasrode Leuven (VHL) biedt volleybal aan voor alle leeftijden, zowel voor meisjes als jongens, maar we richten ons vooral op kinderen van het tweede tot het zesde leerjaar. VHL beschikt over een brede jeugdwerking. Onder leiding van bekwame en gedreven trainers bieden we je een kwalitatief hoogstaande opleiding aan. Volleybal is een ploegsport bij uitstek. Naast volleybaltechnieken en tactieken besteden we veel aandacht aan teamspirit en respect voor trainers, scheidsrechters en tegenstanders.


Wat moet je doen?

Zeer eenvoudig. Je komt gewoon naar één van de trainingen of je neemt vooraf even contact op met Godfried Haeldermans (0472/84.49.82 of godfried.haeldermans@volleyhaasrodeleuven.be. Alle trainingen gaan door in de sporthal van Heverlee, Hertogstraat 180.


Wanneer wordt er getraind (uren seizoen 2020-2021)?


Jongens
meisjes
7 tot 12 jaar woensdag 14u00-15u30 Heverlee
Jongens
meisjes
7 tot 12 jaar zaterdag 09u30-11u00 Heverlee

Indien je na enkele proeftrainingen beslist om verder te doen regelen we voor jou een aansluiting bij onze club en bij de Vlaamse volleybalbond. Na aansluiting ben je verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen en kan je wedstrijden spelen.


Wat kost dit?

Het lidgeld is afhankelijk van de categorie/leeftijd. Voor alle instappers beperken we dit tot 185 euro voor een heel seizoen (september tot mei).

We wensen je nog veel volleybalplezier bij VHL.
Bestuur en trainers zullen er alles aan doen opdat je je goed zult voelen in onze club.
Onze hoofdsponsors